divendres, 17 d’octubre del 2014

Els Cercadors


Un cercador és una pàgina d'Internet que permet cercar a la xarxa.
La seva utilització és bastant simple ja que només cal introduir una o més paraules a la barra del cercador i el cercador processarà la informació per identificar-la i crearà una llista de les pàgines que tinguin relació amb el tema sol·licitat.
El resultat de la cerca pot ser, en moltes ocasions, de milers de pàgines. Així que els cercadors permeten utilitzar opcions avançades per acotar la cerca i que surtin menys pàgines.
Hi ha moltes pàgines a Internet així que cap cercador en té registre de totes. Per aquesta raó, es millor utilitzar diversos cercadors.

El cercador més utilitzat a l'actualitat és Google ja que té molts servidors que fan que la seva cerca sigui més ràpida i precisa.
Però hi ha altres cercadors que també fan bé la seva feina:
     
          - Bing: Cercador de la marca Microsoft amb un sistema ràpid i senzill amb grans capacitats i sistema de cerca que podria ser millor que Google. Tot i així, aquest li treu un gran ventatge.

          - Yahoo: Era el cercador més important abans de que "l'Imperi"de Google el destronés.

          - Ask: Destaca per tenir un disseny i interfase més simple que els altres buscadors. Ademés, permet veure les pàgines web sense necessitat d'entrar-hi.

          - Baidu: Cercador xinès semblant a Google que permet buscar notícies, cançons i imatges.

   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada